Eset Internet Security


ESET Nederland is uw cybersecurity kennispartner op het gebied van IT-security. Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET toonaangevende cybersecurity software en diensten waarmee we bedrijven en consumenten helpen bij het beveiligen van hun volledige digitale wereld. 

Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactorauthenticatie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Gesteund door R&D centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-security bedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend, waarmee elke afzonderlijke ‘’in-the-wild’’ malware zonder onderbreking werd geïdentificeerd sinds 2003.


In Nederland is ESET lokaal aanwezig met een team van meer dan 50 professionals. Het kantoor in Sliedrecht beschikt over Nederlandse security specialisten en experts die snel kunnen schakelen, volledige ondersteuning bieden en dagelijks kennis en inzichten over het Nederlandse IT-security.